Kehonkoostumusmittaukset Bodymajalta

28.03.2023

Aloitin yhteistyön Bodymajan kanssa, jonka kautta asiakkaani pääsevät helposti kehonkoostumusmittaukseen ilman ajanvarausta. Mittaaminen on tehty erittäin helpoksi itsepalvelukopeissa, joissa on markkinoiden parhaat Inbody 770 -kehonkoostumus mittauslaitteet. Mittaus kestää alle minuutin ja se antaa yli 40 kehon koostumusta kuvaavaa arvoa mm. lihasmassan, rasvamassan, sisäelinrasvan ja kertoo kehon puolierot.  Inbody mittauksen ehdottomat valtit ovat sen luotettavuus ja selkeys. Lisää tietoa mittauksesta löydät täältä.

Helsingissä lähimmät mittauskopit löytyvät Pasilan Mall of Triplasta sekä Kannelmäen Kauppakeskus Kaaresta. Ravitsemusvalmennuksen starttipakettiini sisältyy alkukartoituksen yhteydessä tehtävä kehonkoostumusmittaus, jota hyödynnetään asiakkaan tämän hetkisen tilanteen kartoittamisessa ja tavoitteiden asettamisessa. Tuloksia ja kehitystä on helppo seurata Bodymajan tarjoaman Oma Body -tulospalvelun kautta. Asiakkaani voivat halutessaan käydä mittauksessa myös itsenäisesti. Alekoodilla SWEE10 saa kaikista Bodymajan mittauksista 10% alennuksen! Yksittäisen mittauksen hinta on normaalisti 19,90e ja kaikki mittauspaketit löydät täältä.

Jos sinua kiinnostaa selvittää kehosi tämänhetkinen tila kehonkoostumusmittauksen avulla, ota yhteyttä ja sovitaan mittausaika ja 10min palautetapaaminen kanssani! 


-Saara